Política de Privacidad

Cal Esmetes compromet a assegurar que les seves dades de caràcter personal es trobin protegides i siguin tractades conforme a la normativa.

– Denominació social: EMBOTITS I CANSALADERIA CAL ESMET SL

– CIF: B25236357

– Domicili social: Calle Raval, 40, Albesa, 25135 , Lerida.

– Telèfon: 973186501

– Correu electrònic:  calesmet@calesmet.com

En aquest document s’explica com Cal Esmet utilitza les dades personals dels seus clients i és imprescindible que es llegeixi i accepti abans de seguir navegant.

Dades personals tractades

Cal Esmet podrà tractar les següents categories de dades personals:

– Dades identificatives i de contacte com nom i cognoms, DNI, telèfon adreça postal i de correu electrònic.

– Dades personals relatives a estat civil, data i lloc de naixement, edat i nacionalitat.

– Dades acadèmiques i professionals.

– Dades econòmiques i bancàries.

– Tots aquells que siguin proporcionats per l’usuari en el moment de utilització dels nostres serveis.

Finalitat del tractament de dades

Les dades de caràcter personal dels titulars seran tractades amb les següents finalitats:

 • Gestionar les sol·licituds d’informació sobre els nostres serveis o productes;
 • Gestionar els serveis o productes contractats amb Cal Esmet;
 • Complir les obligacions legals;
 • Gestionar suggeriments i reclamacions per a resoldre’ls;
 • Gestionar el nostre programa de fidelització;
 • Millorar l’experiència del client i oferir serveis o productes

personalitzats;

 • Millorar la qualitat dels nostres serveis o productes;
 • Mantenir-lo informat sobre els nostres serveis, productes i novetats;
 • Enviar per qualsevol mitjà, inclòs electrònic i telefònic, tot tipus de informació referent als nostres serveis, ofertes i promocions, així com enquestes de satisfacció.
 • Gestionar la selecció de personal;

Obtenció de les dades

 La majoria de les dades que tractem han estat obtingudes directament del titular dels mateixos, a través dels formularis del nostre lloc web o en suport paper i/o per telèfon o quan contracta un producte o servei amb Cal Esmet. En el moment de recollida de les dades serà informat del responsable del tractament, finalitat del tractament, els destinataris i la forma d’exercir els seus drets en matèria de protecció de dades.

No obstant això, us informem que, de vegades, podem tractar dades personals quan aquests hagin estat facilitats per tercers com ara portals de formació o altres persones físiques que sol·licitin o contractin, en nom del titular, serveis o productes que oferim. En aquests casos, us informem que les categories de dades que podrem tractar són:

 • Dades identificatives i de contacte com ara nom i cognoms, DNI, telèfon, adreça postal i adreça de correu electrònic;
 • Dades relatives a característiques personals com estat civil, data i lloc de naixement, edat i nacionalitat;
 • Dades acadèmiques i professionals com ara formació, titulacions, professió i experiència professional;
 • Dades econòmiques i bancàries com ara ingressos, nòmina, número de compte i targeta de crèdit;

 Així mateix us informem que, perquè aquests tercers ens puguin facilitar les vostres dades, hauran d’haver-li informat, amb caràcter previ, del responsable del tractament, de les

 finalitats i altra informació continguda en aquesta política de privadesa.

Comunicació de dades personals

Les dades de caràcter personal podran ser comunicades a:

 • Terceres parts, per poder prestar el servei o producte contractat (partners i col·laboradors);
 • Empreses que presten serveis a Cal Esmet, com ara empreses de serveis

d’emmagatzematge i processament de la informació, serveis d’assessoria, serveis financers i d’auditoria;

 • Organismes públics, jutges i tribunals, quan Cal Esmet tingui la obligació legal de facilitar-los;

 En cas que les dades siguin tractades per terceres parts, aquestes únicament disposaran de la informació necessària per dur a terme la prestació del servei.

 A més, se’ls exigeix ​​que mantinguin la confidencialitat de la mateixa, no podent utilitzar-la de cap altra forma, i que apliquin el mateix grau de protecció de la informació que Cal Esmet.

Emmagatzematge de dades

En atenció a l’ús de les dades, conservarem la informació personal conforme als terminis assenyalats a la legislació que resulti aplicable i mentre hi hagi una relació contractual i/o comercial o mentre el titular no exerceixi el seu dret a supressió, oposició i/o limitació en el tractament de les vostres dades. En aquests casos, restringirem l’accés a les dades limitant-ne l’ús al compliment de les obligacions legals i contractuals.

Exercici de drets de l’usuari

Teniu dret a obtenir confirmació sobre si Cal Esmet està tractant les vostres dades personals i la facultat d’exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de dades per qualsevol dels mitjans següents:

– Mitjançant sol·licitud escrita i signada dirigida a Cal Esmet, Calle Raval, 40, Albesa, 25135 , Lerida. cal adjuntar fotocòpia del DNI del sol·licitant (anvers i revers);

 • enviant la sol·licitud juntament amb una fotografia o còpia escanejada del DNI del sol·licitant (anvers i revers), a l’adreça de correu electrònic:

Si considereu que no hem tractat les vostres dades personals d’acord amb la normativa en vigor, podeu posar-vos en contacte amb el nostre Responsable de Seguretat a la següent adreça de correu calesmet@calesmet.com, així com presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades .

 Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (d’ara endavant, RGPD), en vigor a partir del 25 de maig de 2018 a tot el territori de la Unió Europea per evitar discrepàncies entre les anteriorment disperses normatives nacionals:

-Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics dels quals t’informarem prèviament amb absoluta transparència.

– Principi de minimització de dades: només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per a les quals les requerim. Els mínims possibles.

– Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament. En funció de la finalitat, us informarem del termini de conservació corresponent. En el cas de subscripcions, revisarem periòdicament les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.

– Principi d’integritat i confidencialitat: les teves dades seran tractades de manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i se’n garanteixi la total confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers i que, en cas de patir algun tipus de ciberatac, series immediatament avisat i es denunciaria la situació davant de l’autoritat competent.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, CAL ESMET no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cadascun dels formularis que hi ha al web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conformement al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, domini web es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.