La nostra Filosofia

La qualitat, la professionalitat i la confiança

Des de fa més de 60 anys, a Cal Esmet, produïm embotits artesanals amb matèries primeres naturals de la millor qualitat.

Aquesta àmplia experiència en el món de la xarcuteria ha estat possible gràcies a la fidelitat dels nostres clients i a una filosofia basada en la qualitat, la professionalitat i la confiança.

La nostra especialitat és la carn fresca, cuita i curada i recentment hem creat una nova línia d’embotits lliures d’al·lèrgens: els Sense Mantenint el sabor de sempre, aquests embotits són el resultat de la nostra contínua voluntat per innovar i crear productes que marquin la diferència i arribin a un ampli ventall de consumidors.

La nostra Història

Referents des de 1959

A Cal Esmet, des dels nostres inicis, l’any 1959, oferim una carn i uns embotits artesanals elaborats amb matèries primeres naturals de la millor qualitat. Generació rere generació, ens hem convertit en un referent dins del mercat de la nostra zona, amb un nom reconegut com a sinònim de qualitat, experiència i confiança.

Treballem en projectes innovadors per marcar la diferència en l’alimentació sana i natural, amb la mirada posada en el futur per continuar oferint l’embotit casolà de sempre i satisfent els paladars més exigents.